Gratis trainingen voor Parelloop Kids Run

Ben je tussen de 4 en 12 jaar? En heb je zin in een leuke middag, met heel veel leuke spellen die je ook nog eens thuis kunt spelen met vriendjes of vriendinnetjes? Kom dan vanaf 28 februari naar de gratis trainingen op woensdagmiddag in het Skatepark Kerkeveld.

Met de trainingen kun je oefenen voor de Parelloop Kids Run. Tijdens de Parelloop, op zondag 7 april, ren je 500 of 1.000 meter, afhankelijk van je leeftijd. De route loopt door het centrum van Brunssum, voor een publiek van duizenden mensen. Waaronder ook je familie en vrienden!

Spelletjes

Tijdens de gratis trainingen op de woensdagmiddag gaan we niet zomaar een uur lang rondjes rennen. We maken er een echt leuke middag van, met spellen die je niet alleen een goede conditie opleveren maar ook genoeg plezier! 

Je bent welkom op de woensdagen 28 februari, 6 maart, 13 maart, 20 maart en 27 maart, steeds van 15.00 tot 16.00 uur. De locatie is het Skatepark aan de Prinses Beatrixstraat in Brunssum.

Aanmelden

Wil je meedoen? Meld je dan wel even vooraf aan, dan weten we dat je komt. Aanmelden kan op www.brunssumbeweegt.nl

Je mag zelf weten voor hoeveel middagen je je aanmeldt. Je bent alle vijf middagen welkom, maar je kunt je ook voor één middag aanmelden.

Iedereen die minimaal 4 van de 5 trainingen volgt, mag gratis deelnemen aan de Parelloop Kids Run.