Zaterdag 2 september: Cultura Nova op het Koutenveld

Cultura Nova komt op zaterdag 2 september naar Brunssum! Op het Koutenveld is een spectaculaire voorstelling te beleven met acrobaten, dansers en performers. Voor het hele gezin en gratis! Vanaf 21.30 uur.

De voorstelling heet ROUGE! en is van het Franse beeldend circustheater Gratte Ciel. 

Muziekdoos

De naam ROUGE! zegt het al: bezoekers aan de voorstelling worden ondergedompeld in een spectaculaire explosie van rood. ROUGE! is een beeldende en monumentale muziekdoos. Een scharlaken-rode draaimolen die aangeblazen wordt door een duizelingwekkende circuswervelwind.

In ROUGE! werken acrobaten (aerialists), dansers, beeldende kunstenaars en technici samen aan een barok huzarenstukje met spectaculaire ontmoetingen hoog in de lucht.

Première

ROUGE! is een premièrevoorstelling en is slechts twee keer te zien in Nederland. Mis deze kans daarom niet!

ROUGE! is te zien op zaterdag 2 september, op het Koutenveld. De voorstelling begint om 21.30 uur en duurt ongeveer 45 minuten. Er zijn geen zitplaatsen, alleen staplaatsen.

Rouge

Afsluiting parkeerterrein

In verband met dit evenement is het parkeerterrein Koutenveld tijdelijk afgesloten.

Een deel van het parkeerterrein, de noordelijke helft aan de zijde Olympiade/Folkloriade, is afgesloten vanaf vrijdag 1 september, 06.00 uur in de ochtend, tot zondag 3 september, 11.00 uur in de ochtend. Deze afsluiting is nodig voor opbouw- en afbouwwerkzaamheden.

Het hele parkeerterrein is afgesloten op zaterdag 2 september, van 16.00 tot 23.00 uur, dit in verband met de uitvoering van het evenement.

Tijdens de afsluitingen is de wegsleepregeling van kracht.