Vraag nu de gratis Schoolspullenpas aan!

Heeft u een minimuminkomen en heeft u ook schoolgaande kinderen? Vraag dan de Schoolspullenpas aan. Met deze gratis pas kunt u voor 80 of 150 euro schoolspullen kopen voor uw kinderen. De pas kan aangevraagd worden tot 31 mei 2023.

Met de pas kunt u bijvoorbeeld schriften, pennen, rekenmachine, woordenboeken, een agenda of gymkleding kopen voor uw kinderen.

SchoolspullenVoorwaarden

De Schoolspullenpas is voor schoolgaande kinderen (op de basisschool, in het voorgezet onderwijs of op het MBO). Het gaat om kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar. U woont in Brunssum of in één van de andere gemeenten in Parkstad Limburg.
De pas is bedoeld voor gezinnen met een minimum-inkomen (tot 120% van het bijstandsniveau). U heeft bijvoorbeeld een laag inkomen door werkloosheid, bijstand, of arbeidsongeschiktheid, of u heeft betaald werk met te weinig inkomen.

Zit uw kind op de basisschool? Dan kunt u met de pas voor 80 euro aan schoolspullen kopen. Gaat uw kind naar het voortgezet onderwijs of naar het MBO, dan kunt u een bedrag van 150 euro besteden.

Aanvragen

U kunt de Schoolspullenpas aanvragen bij www.leergeldparkstad.nl/aanvragen.

De pas kan worden aangevraagd tot 31 mei 2023. Deze pas is voor het schooljaar 2023-24. U krijgt de pas in juli toegestuurd. Deze kunt u dan besteden bij de supermarkten van Albert Heijn, en de winkels van de HEMA, Bruna, Bristol en de Primera in Parkstad Limburg. U kunt met de pas ook schoolspullen online kopen, via www.schoolosaurus.nl

Met de pas kunnen schoolspullen gekocht worden t/m 31 december 2023.

Kijk voor meer informatie op https://leergeldparkstad.nl/schoolspullenpas.