Centrum Brunssum twee weekenden lang in Kerstsferen!

In de weekenden van 15-17 en van 22-24 december verandert het centrum van Brunssum in een sfeervol Kerstcentrum. Een magische beleving voor jong en oud, van Lindeplein tot Victoriaplein, en van Kerkstraat tot Openluchttheater!

Sfeerbeeld Kerst 2Musical & zingende Kerstbomen

Tijdens Kerstcentrum Brunssum zijn er diverse optredens op verschillende tijden.

Geniet door het hele centrum van o.a. Rebecca, muziekmetilse en haar Kerstmusical, de Zingende Kerstboom, en van allerlei dansacts van de Kerstelfjes van Studio Hellenbrand. 

Ook zijn er verspreid door het centrum winterse attracties te vinden, waaronder een rollerbaan, een draaimolen en een snowglobe.

Elsa & Olaf

Op zaterdag 16 december ben je welkom in het Santa House en beleef je een Meet And Greet met Elsa en Olaf. Op zondag 17 december (koopzondag!) is er een Kerstparadestoet die vertrekt bij Buro Brunssum en eindigt bij het Openluchttheater. Hier zal een Kerstfilm vertoond worden.

Op zaterdag 23 december is het Santa House ook open en ben je welkom tijdens een Meet And Greet met een ijskoningin en sneeuwpop. 's Avonds kunnen de voetjes van de vloer bij Café Fratelli en Proeflokaal Gorissen, want daar is een Foute Kersttruien party. Ook zondag 24 december is koopzondag in het centrum van Brunssum.

Loterij

Doe je mee aan de spannende Adventskalender Loterij Actie? Dan maak je kans op fantastische prijzen. Bij aankoop van een product bij deelnemende ondernemers in het centrum, krijg je een gratis lot mee. 

Vanaf 1 december wordt elke dag tot aan kerst (24 dagen lang) een leuk cadeautje verloot. Volg de Facebookpagina kerstcentrum.brunssum om te zien of je in de prijzen valt.

De activiteiten worden georganiseerd door Centrum Ondernemers Brunssum.